dimecres, 29 d’abril del 2009

busquem voluntàris per pasturar a ciutat


Com que ja tenim les primeres esquelles afinades en dues escales pentatòniques relatives, ja podem fer unes primeres provatures.
Us proposo alguna petita acció que podem desenvolupar nosaltres sols - i encara que no vingui ningú a veure'ns al local, el públic seria gent del carrer- en la qual necessitarem ser com a mínim a unes 10 persones: performance musical d'esquelles, prova de paisatge sonor estocàstic: cadascú amb una esquella tunneada, fent estades i recorreguts des de dins del local, a la plaça de la catedral i la de sant felip neri. Passarem estones (potser naixerà una improvisació gamelan-txalapertera col.lectiva, però en tot cas que sigui quelcom que sorgeixi per si sol). Es tracta d'estar e l'espai com un ramat que pastura, no cal ni que presteu atenció a l'esquella. Jo, seré una mica el gos de tura del ramat de hamster, ( un cargol de tura ) us invito a mirar, fer fotos, dibuixar, seure, estirar-vos, llegir, escoltar la resta de sons que passin eventualment durant els passejos, derives, pastures...
Caldria algú per a enregistrar l'audio amb mi, i algú pera enregistrar-ne les imatges.

estic convençut que ho passarem bé,
i si voleu en parlarem després al blog, , ,

si teniu ganes de participar-hi, podeu
posar-vos en contacte escrivint a gibrell8@gmail.com

1 comentari:

  1. És veritat això que he sentit a dir que les campanetes afinades van molt bé pels nervis? Últimament estic una mica alterat perquè tinc molta feina, tinc molta feina..., bé, no és que la tingui, me la donen. Per això pensava venir a pastorar amb vosaltres. De totes maneres, preferiria potser un lloc amb alguna herbeta per entretenir les dents, allà cap a la catedral, com que hi ha tanta gent amunt i avall..., ho recordo molt pelat.

    ResponElimina